Add a review
Back
Hotel review
Travel story
Attraction review
Question to tourists
Forum thread
  • Home
  • Hotels
  • Attractions
  • Questions-answers
Log in
It's not the writers who write the reviews, it's the tourists. Try it, it's inspiring!
Add a review now
Hotel review
Travel story
Travel agency review
Attraction review
Question to tourists
Forum thread
• Remind me by e-mail ×
We will send you one letter
on the day you return from vacation
Specify E-mail
Please enter a return date
Усі форуми → Аренда жилья для отдыха
Новая тема

Хостел "Карпатські мандри"

10 years назад 26 March 2015
Аренда жилья для отдыха 1 1235
topolyo_k topolyo_k
Cообщений: 1

Запршуємо на відпочинок до хостелу "Карпатські мандри". Ми пропонуємо гарний сервіс по доступним цінам.

Хостел розташован у мальовничій Ворохті, в 2 км від центру на березі ріки Прут. Для проживання у нас є в наявності 4х, 5ти та 6ти місні номери. На першому поверсі розташован великий хол з ТВ та Wi-Fi, можливістю пограти у колі друзів в настільні ігри. На цокольному етажі розташована кухня для самостійного приготування їжі, їдальня та сауна. Для груп по замовленню ми організумо централізоване харчування. Санвузли та ванні кімнати знаходяться на кожному жилому поверсі.

Крім того у нас є можливість організуваати перевезення для груп від 10 осіб у будь-яке місце Карпат. Також ми можемо організувати екскурсіонну програму та походи по мальовничим горам. 

Для більш детальної інформації заходьте на наш сайт http://mandry-karpaty.com.ua/, групу в ВК та фейсбуці. Або зв'яжіться за телефонами 0509812188, 0976228869

редаговано: March 2015
:
  • Украина - Карпаты
  • Ворохта
  • topolyo_k
    topolyo_k Репутация: +5.5 Cообщений: 1
    10 years назад
    Новогодние праздники в Карпатах! Стоимость проживания - 160 грн чел/сутки!!! Дешевле не найти! С 16 января еще дешевле! 120 грн чел/сутки! Не пропусти этот лыжный сезон!
Надіслати повідомлення
Початок • Аренда жилья для отдыха

Увійти

• Войти
Новая тема
  • Категорії
  • Свіжі дискусії
  • Активність
  • Настройка уведомлений

Категорії

• Усі розділи 43.5K
  • Форумы для туристов 42.8K
  • Горящие Туры 10
  • Страны, курорты, отели 2.8K
  • Экскурсионные туры 1.8K
  • Самостоятельный туризм 25
  • Лоукостеры и другие авиакомпании 26
  • Автобусные перевозчики 10
  • Турфирмы 553
  • Поиск попутчика 22.8K
  • Визы и загранпаспорта 864
  • Предложения турфирм 9.1K
  • Аренда жилья для отдыха 4K
  • Общий 376
  • Форумы по интересам 35
  • Горные лыжи 35
  • Для турфирм 409
  • Для профессионалов турбизнеса 409
  • О наших проектах 242
  • Отзывы и предложения 241
© 2006–2025 TurPravda.com — Help • Advertising • Hotel owners • Export information • Privacy Policy • Terms of use

TurPravda - reviews of tourists about hotels | Rating of hotels and resorts according to tourist reviews

Hundreds of hotel reviews of all popular resorts are presented to your attention.You will learn the whole truth about hotels "first hand".The opinions of real tourists about hotels and resorts will help you make a decision about choosing a hotel.Read reviews of tourists - use the experience of other travelers!