Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 15.11.2017. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів).
У меня вот билетов на руках нет, буду скоро звонить и ускорять, хотя не плнимаю как, все что я поняла-нужно подтверждение (копии билетов)и обращение письменное и всеми способами.
Человек просто не знает что такое вторая персонализация и путает. У него
Дозвіл на персоналізацію паспорта надано /дата/. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД;
Всем привет ето точно? Подавал документи 28.09.17 на несрочний без ускорений персонализация 31.10.17 Вчера проверял и пишет Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 13.11.2017. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів). Додаткова інформація Результат пошуку буде виведено на сторінці після введення серії та номеру документа, підтвердження капчі, та натискання кнопки «Пошук» (сторінка при цьому перезавантажиться). Серія паспорта у формі книжечки вводиться великими українськими літерами, свідоцтва про народження - цифрами та великими українськими літерами! Статуси оформлення документів: Інформації не знайдено; Документи прийнято /дата/. Здійснюється перевірка даних; Дозвіл на персоналізацію паспорта надано /дата/. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД; Дані відправлено до центру персоналізації /дата/; Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби /дата/. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів); Документ доставлено до територіального органу міграційної служби /дата/. Увага! База даних, за якою здійснюється перевірка стану оформлення документів на сайті, оновлюється 3 рази на добу, внаслідок чого можлива затримка у відображені даних (перевірку стану можна здійснювати лише на наступний день після подачі заяви до територіального підрозділу ДМС).
Всем привет ето точно? Подавал документи 28.09.17 на несрочний без ускорений персонализация 31.10.17 Вчера проверял и пишет Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 13.11.2017. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів).
На гарячую линию звонила 3.11, на фб тоже обращалась, но статус документа не меняется. Билеты куплены, командировка горит.. Понедельник крайний срок для подачи всей информации, вылет 23.11.. счёт на дни, что ещё сделать чтоб ускорить эту процедуру????
id373968065 да не заморачивайтесь,это я иронизирую.Подала доки 29.08. и до сих пор сижу нервно курю....выше в переписке были шутки и попытки разобраться почему не всем одинаково печатают,у меня предположение возникло относительно моей прописки.Вот и все.Шучу дальше.Очень хочется увидеть маму,с 2014 года ее не видела,мечтала поехать в декабре.Думаю не судьба....
nin7671 Та я не об этом. Если у вас есть персонализация, то вы уже прошли все проверки и вас включили в печать. Поэтому у вас такая поздняя 1-я персонализация. Я к тому, что во вторую персонализацию 25.10. включено ОЧЕНЬ много дат за 1-ю. И как я понимаю, печатать её будут ОЧЕНЬ долго. Поэтому хотел у iren2000 уточнить этот момент. А вот Gonzo222 не понятно, почему так
Последнее время многие жалуются, что FAQ сложен и не понятен.
Пожалуйста, кому понятно, у кого есть писательский талант, у кого есть несколько свободных часов или дней - помогите пожалуйста донести инфомацию широким массам в удобном виде.
Если хотите всерьез помочь и есть идеи и желание что-то делать - напишите - и вам дадут права на редактирование FAQ.
OlegMAL1779 догадки у всех разные,отгадки будут у каждого в свой срок....Но никак до меня не доходит почему был откат персонализации?Легче всего сказать о сбое системы.Получается,если сейчас опять это произойдет,некоторые окажутся опять в "заднем проходе"....Так взяли и всех 25 .10 уровняли.....все как всегда....Я думаю,что тут специально "единицам "повезло с этим откатом...
Ураааа
срочный 5.10
1 перс. 12.10
2 перс. 26.10
Сегодня после обновления:
Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 15.11.2017. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів).
Без ускорений ср 14дн
Подала 1ноября
9ноя поліграф
2перс 13ноя "дані відправлено"
Охх жду(
У меня вот билетов на руках нет, буду скоро звонить и ускорять, хотя не плнимаю как, все что я поняла-нужно подтверждение (копии билетов)и обращение письменное и всеми способами.
ну вы же позвонили и оставили свое обращение. они передают. а там - вверху темы написано - посмотрите - очень подробно.
Человек просто не знает что такое вторая персонализация и путает. У него
Подавал документи 28.09.17 на несрочний без ускорений персонализация 31.10.17
Вчера проверял и пишет
Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 13.11.2017. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів).
Додаткова інформація
Результат пошуку буде виведено на сторінці після введення серії та номеру документа, підтвердження капчі, та натискання кнопки «Пошук» (сторінка при цьому перезавантажиться).
Серія паспорта у формі книжечки вводиться великими українськими літерами, свідоцтва про народження - цифрами та великими українськими літерами!
Статуси оформлення документів:
Інформації не знайдено;
Документи прийнято /дата/. Здійснюється перевірка даних;
Дозвіл на персоналізацію паспорта надано /дата/. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД;
Дані відправлено до центру персоналізації /дата/;
Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби /дата/. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів);
Документ доставлено до територіального органу міграційної служби /дата/.
Увага! База даних, за якою здійснюється перевірка стану оформлення документів на сайті, оновлюється 3 рази на добу, внаслідок чого можлива затримка у відображені даних (перевірку стану можна здійснювати лише на наступний день після подачі заяви до територіального підрозділу ДМС).
Подавал документи 28.09.17 на несрочний без ускорений персонализация 31.10.17
Вчера проверял и пишет
Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 13.11.2017. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів).
Подавалась 13.10 на срочный,
27.10 вiдправлено до центру персоналiзацii
Клопотання писала тоже 27.10,
На гарячую линию звонила 3.11, на фб тоже обращалась, но статус документа не меняется. Билеты куплены, командировка горит.. Понедельник крайний срок для подачи всей информации, вылет 23.11.. счёт на дни, что ещё сделать чтоб ускорить эту процедуру????
Часто задаваемые вопросы читать обязательно (нажмите тут)
Последнее время многие жалуются, что FAQ сложен и не понятен.
Пожалуйста, кому понятно, у кого есть писательский талант, у кого есть несколько свободных часов или дней - помогите пожалуйста донести инфомацию широким массам в удобном виде.
Если хотите всерьез помочь и есть идеи и желание что-то делать - напишите - и вам дадут права на редактирование FAQ.
А если просто одну статейку - напишите хорошую статейку/заметку в гугл документах и это будет добавлено в FAQ https://www.google.com/intl/ru_uA/docs/about/
Как правильно задать вопрос на форуме http://www.turpravda.ua/forums/discussion/comment/430767/#Comment_430767
OlegMAL1779 ОЧЕНЬ долго - это сколько, предположительно?
что там слышно за 27.10.17 ? начали печатать?