Leo-polis Огромная просьба. Если Вас что-то так заинтересовало, не факт, что все хотят это читать. Не обижайтесь, но ссылки на статью было бы достаточно. Спасибо за понимание
Спасибо. Очень признательна. В ответ хочу поделиться впечатлением от одной статьи доктора Комаровского. Не помню, о ком из политиков он писал. "Когда человек говорит - вроде толково, но когда он начинает говорить о медицине - понимаю, что об остальном он говорит точно так"))
Подскажите, при проверке статуса оформления загран паспорта было указано дані відправлено до центру персоналізаціі 18.12.2017, а теперь стоит дозвіл на персоналізацію надано 29.11.2017, в чем дело?
olexandra.furd Заходит конечно. Всё просматривает, и отвечает. И пишет по возможности в "Паспорт-2017". Но он же тоже человек. И должность нехилая. Он же по работе не может всё время в ФБ сидеть. Семья, наконец. Хотя нет.... семья должна быть вначале.
28/11 - подача документов. Ранее не проверяли, ибо не получалось. Но точно с
10/01 стоит статус - Дозвіл на персоналізацію паспорта надано 14/12/2017 . Прошло полтора месяца, я так поняла,что это и был "откат"? Через сколько возможно будет персонализация? Паспорт не срочный .Не ускоряла.
ksmi1823 Здравствуйте Вам! Рада, что у Вас получилось. В чем же была причина, что не могли видеть статус паспорта? И как разрешили проблему? Просто уже интересно. Если можно, напишите, пожалуйста.
Після оновлення в 15-16 нічого не змінилося. "дані відправлено до центру персоналізації 10.01"
Терміновий, дата подачі 22. 11.2017. Прискорювала, писала Соколюку на ФБ , клопотання на офіційному сайті ДМС, подала заявку на прискорення у відділенні паспортного сервісу.
anaszubova dmis_svetlana я також подала на прискорення, коли в мене змінилася дата персоналізації 10.11 на сайті ДМС, і 11.01 у відділенні паспортного сервісу
я бачила, але як вірно вам відповіла toma123 ваше прискорення фізично ще ніяк би не вспіло спрацювати
А у меня немножко глупый вопрос: отпечатки скольких пальцев берут для заграна? У нас только указательные обеих рук взяли. Но смотрю Украина на въезд сейчас начали проверять все 5 у иностранных граждан. А как с шенгеном?
Не ждите сегодня обновление статусов. Не нервничайте зря.Некому передавать и принимать информацию - все выходные. Статус иногда меняется в выходной в 12-12, когда данные в пятницу передали с запозданием, но вчера вечером все обновлялось
dmis_svetlana ну мені сказали що не більше 5 днів з моменту подачі заявки на прискорення, 11.01 - четвер, це перший день, були сподівання на суботу, а тепер тільки на понеділок (
Розпочато планову заміну сертифікатів на Поліграфкомбінаті «Україна»
Розпочато планову заміну сертифікатів на Поліграфкомбінаті «Україна», яка спричинить необхідність оновлення дати та повторного відправлення всіх даних для персоналізації паспортів, які раніше відправлялися міграційною службою.
Дані будуть відвантажуватися протягом кількох днів, але передача здійснюватиметься у тому ж порядку, у якому ці дані відвантажувалися раніше. Після повторного направлення в онлайн-сервісі «Перевірка оформлення паспорта» зміниться дата відправлення даних на персоналізацію, але це жодним чином не вплине а ні на черговість, а ні на строк персоналізації.
У січні 2018 року заплановано запуск на Поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації паспортів, що дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у строки до 7 або 20 робочих днів в залежності від суми оплаченого адміністративного збору.
На сьогоднішній день затримка у видачі триває, тому міграційна служба вкотре звертається до громадян з попередженням та порадою жодним чином не планувати закордонну подорож, не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон, не звертатися до будь-яких посередників, які обіцяють будь-які конкретні строки виготовлення паспорта.
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
Ось! Знайшов гарну статтю…
Читайте більше тут: http://expres.ua/main/2017/08/23/258662-popry-zatrymky-vydachi-pasportiv-ukrayinciv-prodovzhuyut-braty-groshi
В якій дві журналістки газети Експрес – Христина Біляковська і Вікторія Середа.
Ще 23 серпня 2017 описали всі проблеми і причини не спроможності поліграфкомбінату виготовити відповідну кількість паспортів…
PS: по рекомендації iren2000 залишив силку.
anaszubova спасибо. буду пытаться в понедельник.
Leo-polis Репутация: +5 Cообщений: 24
1 минута назад
iren2000 Виправив. Лишив посилання.
Спасибо. Очень признательна. В ответ хочу поделиться впечатлением от одной статьи доктора Комаровского. Не помню, о ком из политиков он писал. "Когда человек говорит - вроде толково, но когда он начинает говорить о медицине - понимаю, что об остальном он говорит точно так"))Останнє оновлення бази даних: 2018-01-13 15:16:48
Для інформації:
09.10.2017 – подача документів м. Львів.
24.10.2017 – дозвіл на персоналізацію паспорта надано.
10.11.2017 – дані відправлено до центру персоналізації.
09.01.2018 – (Відкат системи) дозвіл на персоналізацію паспорта надано 24.10.2017
10.01.2018 – дані відправлено до центру персоналізації.
Без змін.
Не терміновий і не прискорюваний.
Після оновлення в 15-16 нічого не змінилося. "дані відправлено до центру персоналізації 10.01"
Терміновий, дата подачі 22. 11.2017. Прискорювала, писала Соколюку на ФБ , клопотання на офіційному сайті ДМС, подала заявку на прискорення у відділенні паспортного сервісу.
Останнє оновлення бази даних: 2018-01-13 15:16:48
Для інформації:
23.11.2017 – подача документів м. Ужгород
28,11.2017 – дозвіл на персоналізацію паспорта надано.
01.12.2017 – дані відправлено до центру персоналізації.
10.01.2018 – дані відправлено до центру персоналізації.
Без змін.
терміновий і прискорюваний.
anaszubova dmis_svetlana я також подала на прискорення, коли в мене змінилася дата персоналізації 10.11 на сайті ДМС, і 11.01 у відділенні паспортного сервісу
я бачила, але як вірно вам відповіла toma123 ваше прискорення фізично ще ніяк би не вспіло спрацювати
manepyce4ka Беруть тільки вказівні. Рідше, переважно в старших людей – великі.
Практично цілу долоню беруть у громадян з не благополучних країн. Таких, як Авганістан, Туркменістан і т.п.
ЭТО НЕ РЕКЛАМА!!! ЧИТАЙТЕ, ПОМОГАЕТ!
Часто задаваемые вопросы читать обязательно (нажмите тут)
ВНИМАНИЕ! 10.01
Розпочато планову заміну сертифікатів на Поліграфкомбінаті «Україна»
Розпочато планову заміну сертифікатів на Поліграфкомбінаті «Україна», яка спричинить необхідність оновлення дати та повторного відправлення всіх даних для персоналізації паспортів, які раніше відправлялися міграційною службою.
Дані будуть відвантажуватися протягом кількох днів, але передача здійснюватиметься у тому ж порядку, у якому ці дані відвантажувалися раніше. Після повторного направлення в онлайн-сервісі «Перевірка оформлення паспорта» зміниться дата відправлення даних на персоналізацію, але це жодним чином не вплине а ні на черговість, а ні на строк персоналізації.
У січні 2018 року заплановано запуск на Поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації паспортів, що дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у строки до 7 або 20 робочих днів в залежності від суми оплаченого адміністративного збору.
На сьогоднішній день затримка у видачі триває, тому міграційна служба вкотре звертається до громадян з попередженням та порадою жодним чином не планувати закордонну подорож, не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон, не звертатися до будь-яких посередників, які обіцяють будь-які конкретні строки виготовлення паспорта.
Как правильно задать вопрос на форуме http://www.turpravda.ua/forums/discussion/comment/430767/#Comment_430767
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН