Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
Вчора друкували персоналізації за 26,29-30/01. Ваша персоналізація 19/02, тобто, якщо рахувати по аналогії останніх декількох днів друку (кожного дня появлялася нова дата персоналізації), до появи в друці 19/02, ще повинно пройти як мінімум 14 днів друку. Виходить вашу персоналізацію почнуть друкувати - 04/04 (за умови збереження темпів на сьогоднішній день). Але Ваш паспорт можуть надрукувати не відразу першого дня, а протягом 3-ох днів, поки друкуватимуть персоналізацію за 19/02. А ще потрібно його отримати. Тому я б розраховував на 06-09/04 (отримання паспорта).
Можливо друк піде ще швидше, але я б на це не надіявся.
P.S. А дехто каже, що ще може бути затримка через застарілі сертифікати..
TatkaYa, дуже сподіваюся, що цього не буде. В мене самого персоналізація 18/02. І паспорт потрібний на кінець квітня.
Якщо буде переперсоналізація (заміна сертифікатів), то можу і не отримати...
А якщо грубо, то коли відбуваєтсья персоналізація, паспорту присвоюють номер і серію. Вони дійсні 3 місяці. Якщо протягом цього терміну паспорт не надрукують ( а на практиці це не 3,а всього 2,5 місяці), то такий паспорт повинен отримати новий номер (пройти переперсоналізацію) і тоді можуть виникати проблеми і затримки.
OlegMAL1779, sansanych_10 , різниця є, але чи настільки вона суттєвіша, щоб прискорити друк на два-три тижні?
Ладно, це вічна тема для обговорення...
Я собі думаю, що потрібно десь собі запам'ятати, що через 9-10 років, коли почнуть закінчуватися паспорта видані 2017-2018, знов будуть шалені черги)))))))))
ЭТО НЕ РЕКЛАМА!!! ЧИТАЙТЕ, ПОМОГАЕТ!
Часто задаваемые вопросы читать обязательно (нажмите тут)
Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
Как правильно задать вопрос на форуме http://www.turpravda.ua/forums/discussion/comment/430767/#Comment_430767
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
На сайте полиграфкомбината появились данные отгрузок за 19.03.2018 - 34502
На сайте полиграфкомбината появились данные отгрузок за 20.03.2018 - 25063
Народ, переселенцев сколько идентифицируют, если есть водительское пластиковое и свидетельство о браке и о разводе? подавали на срочный...
Тетя в миграционке сказала около трех недель
А вот зашла сюда и нервы теперь нервируются... все плохо?
TatkaYa, вибачайте...
Вчора друкували персоналізації за 26,29-30/01. Ваша персоналізація 19/02, тобто, якщо рахувати по аналогії останніх декількох днів друку (кожного дня появлялася нова дата персоналізації), до появи в друці 19/02, ще повинно пройти як мінімум 14 днів друку. Виходить вашу персоналізацію почнуть друкувати - 04/04 (за умови збереження темпів на сьогоднішній день). Але Ваш паспорт можуть надрукувати не відразу першого дня, а протягом 3-ох днів, поки друкуватимуть персоналізацію за 19/02. А ще потрібно його отримати. Тому я б розраховував на 06-09/04 (отримання паспорта).
Можливо друк піде ще швидше, але я б на це не надіявся.
P.S. А дехто каже, що ще може бути затримка через застарілі сертифікати..
Нет, это знакомого.
sladdd, спасибо большое за подробное обьяснение. А что означают "устаевшие сертификаты"?
Я, конечно, тешила себя надеждами, что чудо случится...
Kapol, аааа, не зрозумів.
ну так, це багато чого пояснює
TatkaYa, дуже сподіваюся, що цього не буде. В мене самого персоналізація 18/02. І паспорт потрібний на кінець квітня.
Якщо буде переперсоналізація (заміна сертифікатів), то можу і не отримати...
А якщо грубо, то коли відбуваєтсья персоналізація, паспорту присвоюють номер і серію. Вони дійсні 3 місяці. Якщо протягом цього терміну паспорт не надрукують ( а на практиці це не 3,а всього 2,5 місяці), то такий паспорт повинен отримати новий номер (пройти переперсоналізацію) і тоді можуть виникати проблеми і затримки.
Kapol я до того, що розігнали таки станок.
Никто ничего не разогнал. Печатают в день в среднем такое же количество как и в феврале.
февраль - 28 дней - 467566
март - 20 дней - 332337.
Из-за выходных не было отгрузок 4 дня, вот теперь доганяют.
pochta.mak да, тут все плохо.
У меня нет вод. удостоверения, жду с 1 февраля. Есть другие знакомые, с вод.правами, с действующим заграном, и они тоже по 2-3 месяца ждали.
Тут все зависит от того, как придут ответы на запросы сотрудника ДМС, который осуществляет проверку, и от его настроения.
sladdd тоді не зрозуміло звідки швидкість?
У грудні подача документів на отримання паспортів була найменшою з червня 2017.
bodya.leeds
спасибо за ответ.
тетя немного коза... предупредила бы хоть.
sladdd А якщо грубо, то коли відбуваєтсья персоналізація, паспорту присвоюють номер і серію. Вони дійсні 3 місяці.
Трошки не так. Не номер і серія дійсні 3 місяці, а сертифікати на Поліграфкомбінаті «Україна».
OlegMAL1779, sansanych_10 , різниця є, але чи настільки вона суттєвіша, щоб прискорити друк на два-три тижні?
Ладно, це вічна тема для обговорення...
Я собі думаю, що потрібно десь собі запам'ятати, що через 9-10 років, коли почнуть закінчуватися паспорта видані 2017-2018, знов будуть шалені черги)))))))))
ОБНОВЛЕНИЕ 15-17. Ну и?