Add a review
Back
Hotel review
Travel story
Attraction review
Question to tourists
Forum thread
  • Home
  • Hotels
  • Attractions
  • Questions-answers
Log in
It's not the writers who write the reviews, it's the tourists. Try it, it's inspiring!
Add a review now
Hotel review
Travel story
Travel agency review
Attraction review
Question to tourists
Forum thread
• Remind me by e-mail ×
We will send you one letter
on the day you return from vacation
Specify E-mail
Please enter a return date
Усі форуми → Экскурсионные туры
Новая тема

замками України

16 years назад 14 July 2009
Экскурсионные туры 7 1923
2
irina_tours irina_tours
Cообщений: 28
Шановне панство!
Давайте ділитись своїми враженнями від подорожей замками України!
:
  • Украина
  • s__alex
    s__alex Репутация: +5 Cообщений: 27
    16 years назад
    Бачив багатенно українських замків , принаймі всі найціліші :-) Для мене особисто найбільше враження - це Хотин, як на мене - найгарніший замок в Україні, хоча виглядає він ззовні , а в середині , особливо дивитися нема чого. Найбільше зберігся - Луцьк , принаймі за словами місцевих гідів на 85 % матеріал автентичний , інше реставрація. Найбільший мабуть Білгород-Дністровський(чи Судак?). Самий незвичний , мабуть замок паланок у Мукачево - цікава архітектура. Найкращий музей - Олесько. Найкращі краєвиди біля Невицького замку.Для першої поїздки звичайно треба обирати Камянець+Хотин, можна ще в Ниркові побачити залишки фортеці.Нажаль більшість замків не в надто гарному стані і поступово розвалюються , навіть найбільш розкручені замки, як на мене потрібно передавати їх в приватні рук, тому що країна втрачає величезні кошти , які можно було б отримати на туризмі , в жодному з замків не бачив , щось на кшлалт стрільби з лука , наприклад , первдягнутих у середньовічний одяг людей, середньовічну їжу , танці - таке можна побачити лише на фестивалі (довелося побувати у Судаку) , чи щоб організовувалось якесь шоу лицарське.Мені є з чим порівнювати. Які замки/фортеці бачив - Кам'янець, Хотин , Нирків,Червоноград(руїни біля Джуринського водоспаду), Олесько, Золочів, Підгірці, Дубно, Тараканів, Луцьк, Мукачево, Ужгород, Невицьке, Середнє, Збараж, Кременець, Хуст,Меджибіж,Білгород-Дністровський,Судак,Єні-Кале. Подорожуйте Україною - в нашій країні дуже багато цікавого !
  • irina_tours
    irina_tours Репутация: +5.5 Cообщений: 28
    16 years назад
    А зруйновані бачили? дуже цікаві (замки, палаци, резеденції, називайте як хочете) в Клевані, Олиці, Острозі, Кореці. Весною туди їздили - дивно, і чому ми такого не цінуємо??? Місця забиті і забуті. Загрязнені склінками і всілякими відходами..
  • irina_tours
    16 years назад
    Щодо стрільби з лука - така собі імпровізація для туристів за гроші, звичайно, організована в Кам"янці. Смішно так, можна спробувати себе і з арбалетом! Я ледве його втримала в руках :))
  • s__alex
    16 years назад
    Ну в Острозі не такий вже й зруйнований як на мене(забув його додати в перелік своїх "замків") :-) Я у Кам'янці,Хотині,Білгород-Дністровському був 2-чі , жодного разу не пощастило бачити арбалет . Відірвався лише на фестивалі у Судаку.Клевань, Олика, Корець у мене ще колись буде , ще багато чого хочеться побачити :-)
  • s__alex
    16 years назад
    Могилу Ганни Оленіної Ви мали на увазі?
  • irina_tours
    16 years назад
    я там не була..
    як же ми так не знали.. я так ретельно готувала поїздку.
    в сам монастир ми не поїхали - не встигали по плану.
Надіслати повідомлення
Початок • Экскурсионные туры

Увійти

• Войти
Новая тема
  • Категорії
  • Свіжі дискусії
  • Активність
  • Настройка уведомлений

Категорії

• Усі розділи 43.5K
  • Форумы для туристов 42.9K
  • Горящие Туры 10
  • Страны, курорты, отели 2.8K
  • Экскурсионные туры 1.8K
  • Самостоятельный туризм 25
  • Лоукостеры и другие авиакомпании 26
  • Автобусные перевозчики 10
  • Турфирмы 553
  • Поиск попутчика 22.8K
  • Визы и загранпаспорта 864
  • Предложения турфирм 9.1K
  • Аренда жилья для отдыха 4K
  • Общий 375
  • Форумы по интересам 35
  • Горные лыжи 35
  • Для турфирм 409
  • Для профессионалов турбизнеса 409
  • О наших проектах 242
  • Отзывы и предложения 241
© 2006–2026 TurPravda.com — Help • Advertising • Hotel owners • Export information • Privacy Policy • Terms of use

TurPravda - reviews of tourists about hotels | Rating of hotels and resorts according to tourist reviews

Hundreds of hotel reviews of all popular resorts are presented to your attention.You will learn the whole truth about hotels "first hand".The opinions of real tourists about hotels and resorts will help you make a decision about choosing a hotel.Read reviews of tourists - use the experience of other travelers!