всем привет .. планирую поездку на конец июня .. 20 е число ... друзьям не получается из-за работы ... =) .. цель поездки в день море .. солнце ... а вечером .. диско =) .. о себе.21 год .. веселая .. общительная девушка .... =)бюджет в р-не 700$/чел( сама из г.львов)
всем привет .. планирую поездку на конец июня .. 20 е число ... друзьям не получается из-за работы ... =) .. цель поездки в день море .. солнце ... а вечером .. диско =) .. о себе.21 год .. веселая .. общительная девушка .... =)бюджет в р-не 700$/чел( сама из г.львов)
бюджет до 600 $
23 года, веселая, общительная, с чувством юмора
або ж www.teztour.com/ru/kiev/hotel.html?id=162922 ( Вылет 13,20,21.06 на 7 ночей )
Якщо комусь підійде один з цих варіантів - буду рада з вами зганяти на море=)
Мені 19 , хочеться активного відпочинку з дискотеками=)
Друзям, нажаль, не виходить поїхати в червні , а я з липня іду на роботу , тому мушу встигнути=)
www.turtess.com/ru/hotel/1663 ( 24.06/ на 7 ночей/ на двоих )
або ж www.teztour.com/ru/kiev/hotel.html?id=162922 ( Вылет 13,20,21.06 на 7 ночей )
Якщо комусь підійде один з цих варіантів - буду рада з вами зганяти на море=)
Мені 19 , хочеться активного відпочинку з дискотеками=)
Друзям, нажаль, не виходить поїхати в червні , а я з липня іду на роботу , тому мушу встигнути=)
Привіт! Я Влад, також хочу в червні на море, так як з липня екзамени. Мені 20. Чекаю твоє відповіді ..) [email protected]