Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
Подання на нешвидкий 06.12.17 в Паспортному Сервісі м. ЛЬВІВ. Головна пошта
Персоніфікація 23.01.18
Досі жодних змін. Оскільки працівники сервісу запевняли, що за 2,5 - максимум 3 місяці буде, а різниця зі швидким складає 2 тижні, замовляти прискоренного паспорта не стала... Тепер шалено жалкую. Адже з моєї дати подання швидкі отримали вже місяць тому. А ціна питання - на 200грн дорожче:-).
19.02.18 звернулася на гарячу урядову лінію. Казали, що спробують допомогти... номер звернення присвоїли.
27.02.18 написала Сокалюку. Описала ситуацію, що. На 10.03.18 ДУЖЕ потрібен паспорт. Наразі змін немає, але дуже сподіваюся!
Паралельно ходила до Паспортного сервісу. Вони ввічливо всміхаються і кажуть, що нічим не можуть зарадити, мій паспорт буде готовиій не раніше квітня. Ще поглянули в базу, що в мене залишився старий небіометричний - додали: "їзжайте по ньому". На що я зреагувала записом у книзі скарг про те, що менеджери спочатку беруть на себе відповідальність запевняти про термін виготовлення, а потім не несуть жодної відповідальності..
Маю ще думку щодо затримки паспорта.... у кого на руках лишилися старі діючі, їх не пришвидшують...
Дякую форумчанам. Надзвичайно багато корисної інфи і порад. Щоправда жаль, логіка в строках друку нешвидких паспортів відсутня!
Нарешті :) надрукован, не терміновий, не прискорювала. (Подавала два дитячих: один по ID- не відстежується, а другий по дорослому паспорту.)
03.11.2017 подача в ДМС Чернівецька обл.
13-15.12.17 - 1 персоналізація
15.01.18 - 2 персоналізація
28.02.18 - Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів).
Перший паспорт - персоналізовано та відправлено 27.02.218
Другий паспорт - персоналізовано та відправлено 28.02.2018
Всім гарно дякую за поради та допомогу. Форумчани-консультанти-ентузіасти :) ,Ви робите дійсно корисну справу! Хто очікує на паспорт,бажаю терпіння та сил.
21.12.17 Запорожье, не срочный. Персонализация 16.01. Обращался на гарячую линию и в фб. Соколюк так и не ответил. Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 26.02.2018. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів).
Подавал в Смеле, Черкасская обл. 11.11.2017.
Первая персонализация 15-16.12.2017
Вторая 15.01.2018
28.02.2018 15-17 Персоналізовано та надіслано.
ЭТО НЕ РЕКЛАМА!!! ЧИТАЙТЕ, ПОМОГАЕТ!
Часто задаваемые вопросы читать обязательно (нажмите тут)
Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
Как правильно задать вопрос на форуме http://www.turpravda.ua/forums/discussion/comment/430767/#Comment_430767
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
А вот подарок от наших форумчан
Подання на нешвидкий 06.12.17 в Паспортному Сервісі м. ЛЬВІВ. Головна пошта
Персоніфікація 23.01.18
Досі жодних змін. Оскільки працівники сервісу запевняли, що за 2,5 - максимум 3 місяці буде, а різниця зі швидким складає 2 тижні, замовляти прискоренного паспорта не стала... Тепер шалено жалкую. Адже з моєї дати подання швидкі отримали вже місяць тому. А ціна питання - на 200грн дорожче:-).
19.02.18 звернулася на гарячу урядову лінію. Казали, що спробують допомогти... номер звернення присвоїли.
27.02.18 написала Сокалюку. Описала ситуацію, що. На 10.03.18 ДУЖЕ потрібен паспорт. Наразі змін немає, але дуже сподіваюся!
Паралельно ходила до Паспортного сервісу. Вони ввічливо всміхаються і кажуть, що нічим не можуть зарадити, мій паспорт буде готовиій не раніше квітня. Ще поглянули в базу, що в мене залишився старий небіометричний - додали: "їзжайте по ньому". На що я зреагувала записом у книзі скарг про те, що менеджери спочатку беруть на себе відповідальність запевняти про термін виготовлення, а потім не несуть жодної відповідальності..
Маю ще думку щодо затримки паспорта.... у кого на руках лишилися старі діючі, їх не пришвидшують...
Дякую форумчанам. Надзвичайно багато корисної інфи і порад. Щоправда жаль, логіка в строках друку нешвидких паспортів відсутня!
lbas1 у кого на руках лишилися старі діючі, їх не пришвидшують
Пришвидшують. Спробуйте залишити клопотання - https://dmsu.gov.ua/services/hotline.html .
Я переконаний, що це допоможе і наступного тижня паспорт буде готовий.
Подавал в Смеле, Черкасская обл. 11.11.2017.
Первая персонализация 15-16.12.2017
Вторая 15.01.2018
28.02.2018 15-17 Персоналізовано та надіслано.
Нарешті :) надрукован, не терміновий, не прискорювала. (Подавала два дитячих: один по ID- не відстежується, а другий по дорослому паспорту.)
03.11.2017 подача в ДМС Чернівецька обл.
13-15.12.17 - 1 персоналізація
15.01.18 - 2 персоналізація
28.02.18 - Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів).
Немає в мене змін. ЖАЛЬ
Дані відправлено до центру персоналізації 16.01.2018.
для статистики:
11.11.17 подача несрочный Документ Киев
14.12.17 1-я персонализация
15.01.18 2-я персонализация
28.02.18 (сегодня утром) не выдержал, накатал ходатайство через сайт ДМСУ с одной причиной, что прошло больше 3х месяцев
28.02.18 на 15 часов - статус персонализировано.
АлллилилуЯ!
Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 28.02.2018
Для статистики:
Подача 31.10.2017 в районное ДМС в Киеве.
Первая персонализация - не запомнил
Вторая - 15.01.2018
Напечатан - 28.02.2018
Итого - ровно четыре календарных месяца от заявки до печати. Получаеться около 120 дней... Мде..
И кстати супруга подавала отдельно, но в тот же день (в другом ДМС) так у нее точно так же сегодня изменился статус на "напечатано" :)
А я об этом изначально говорил) Чуйка)))
Доброго дня !
Для статистики - не терміновий паспорт ( 2 шт.)
Подання - 02.11.2017 ( ДМС м.Чернівці)
Перша персоналізація - 05 або 15.12.2017
Друга персоналізація - 15.01.2018
Перший паспорт - персоналізовано та відправлено 27.02.218
Другий паспорт - персоналізовано та відправлено 28.02.2018
Всім гарно дякую за поради та допомогу. Форумчани-консультанти-ентузіасти :) ,Ви робите дійсно корисну справу! Хто очікує на паспорт,бажаю терпіння та сил.
ОБНОВЛЕНИЕ 18-17. ПРОВЕРЯЕМ
Zhezhe Обращался на гарячую линию и в фб. Соколюк так и не ответил.