Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
Пожалуйста, у кого прыгнула дата персонализации отпишитесь в эту форму
Будьте внимательны! Даты нужно указывать только из статуса "Дані відправлено до центру персоналізації /дата/;, не путайте с "Дозвіл на персоналізацію..."
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
Строки пропущено, тому для скарги є підстава. І її строк розгляду наче менший. Хоча не розумію чому. Закон "Про звернення громадян" такого не передбачає. Мого, то їх внутрішні документи.
Отже, якщо 6.04 друкуватимуть до кінця тижня, то через 2 тижні по ідеї має бути готове 11.04? Плюс термін на доставку?
І ще значить я не вірно зрозуміла таблицю , яка знаходиться вверху кожної сторінки ( посилання на неї), де останні дні терміни між персоналізацією і отриманням значно скоротилися....
feminkaчерез 2 тижні по ідеї має бути готове 11.04? Плюс термін на доставку?
У персоналізацію 06.04 входять подачі з 09.01 по 31.01, 10.04 - з 30.01 по 13.02, 11.04 - з 13.02 по 03.03. Тому за 2 тижні не надрукують майже 2 місяця подач. Приблизно ще 1,5 місяця.
І ще значить я не вірно зрозуміла таблицю , яка знаходиться вверху кожної сторінки ( посилання на неї), де останні дні терміни між персоналізацією і отриманням значно скоротилися.
Считайте не от второй персонализации, а от первой и все у Вас сойдется. Вторая - чисто техническая, чтобы понимать, какую дату печатают, а не для расчета
Доброе утро всем!!Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 16.04.2018. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів). Подача 19.01 , 1я - 13.02; 2я- 6.04!!! Спасибо всем, удачи и терпения!!
Ураааааааа!!!! Документ персоналізовано 16.04)))))) подача 16.01, перша перс 9.02 друга 6.04.! Дякую Дякую Дякую всім за допомогу!!!! Бажаю швидше всім отримати свої паспорти!!!!
IgorCertov Видать проверка и отгрузка идёт не совсем равномерно. Но хоть известно, как реагировать на залипание статусов. P.S. Сегодня это не последнее обновление
ЭТО НЕ РЕКЛАМА!!! ЧИТАЙТЕ, ПОМОГАЕТ!
На ДП «Поліграфкомбінат «Україна» розпочато планову заміну сертифікатів
Часто задаваемые вопросы читать обязательно (нажмите тут)
Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
Пожалуйста, у кого прыгнула дата персонализации отпишитесь в эту форму
Будьте внимательны! Даты нужно указывать только из статуса "Дані відправлено до центру персоналізації /дата/;, не путайте с "Дозвіл на персоналізацію..."
https://goo.gl/Q7sUPv
Как правильно задать вопрос на форуме http://www.turpravda.ua/forums/discussion/comment/430767/#Comment_430767
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
Але не по тижнях) а то якась наркоманія виходить)
Строки пропущено, тому для скарги є підстава. І її строк розгляду наче менший. Хоча не розумію чому. Закон "Про звернення громадян" такого не передбачає. Мого, то їх внутрішні документи.
Отже, якщо 6.04 друкуватимуть до кінця тижня, то через 2 тижні по ідеї має бути готове 11.04? Плюс термін на доставку?
І ще значить я не вірно зрозуміла таблицю , яка знаходиться вверху кожної сторінки ( посилання на неї), де останні дні терміни між персоналізацією і отриманням значно скоротилися....
feminka, 06/04 будуть друкувати до кінця тижня (в найкращому випадку).
Потім піде 10/04, як мінімум ще один тиждень, але мабуть 1,5.
Тому 11/04 за два тижні готове, швидше за все, не буде.
feminka через 2 тижні по ідеї має бути готове 11.04? Плюс термін на доставку?
У персоналізацію 06.04 входять подачі з 09.01 по 31.01, 10.04 - з 30.01 по 13.02, 11.04 - з 13.02 по 03.03. Тому за 2 тижні не надрукують майже 2 місяця подач. Приблизно ще 1,5 місяця.
feminka
Считайте не от второй персонализации, а от первой и все у Вас сойдется. Вторая - чисто техническая, чтобы понимать, какую дату печатают, а не для расчета
Доброе утро всем!!Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 16.04.2018. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів). Подача 19.01 , 1я - 13.02; 2я- 6.04!!! Спасибо всем, удачи и терпения!!
09.02 - 1-я персонализация
06.04 - 2-я персонализация
16.04 персоналізовано та відправлено
Подача 18.01
1-я персонализация 21.02
Текущий статус:
Дані відправлено до центру персоналізації 06.04.2018.
В нас 2-ві подачі 17.01; 1-ші персоналізації 12.02 і 12.03; 2-га персоналізація у двох 06.04
і все як було :(((
Помилилася я! Тобто дитячий не перевірила. Ура!
Одним словом так: дитячий паспорт, нетерміновий, не прискорювала;
подача - 17.01.18
перша персоналізація 12.03.18 (хоча я підозрює, що була ще якась і, як ви тут писали, вони самі все виправили);
друга персоналізація 06.04.18
персоналізовано 16.04.18 року.
Для статистики. Киев, ДП Документ, Осокорки, несрочный загран
Подача - 03.01.2018
Поступление в миграционный пункт - 03.04.2018
Смс - 05.04.2018
Забрала - 06.04.2018
Для статистики. Киев, ДП Документ, Осокорки, несрочный загран
Подача - 03.01.2018
Поступление в миграционный пункт - 03.04.2018
Смс - 05.04.2018
Забрала - 06.04.2018