Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
shalenuymaxЯк думаєш груднева персоналізація попаде на заміну сертифікатів? Вибач мав на увазі лютий.
Припустимо 16.01 закінчиться 14.03, 17.01 - 28.03, потім 18.01-31.01 будуть друкувати 2-3 тижні. Якщо заміна сертифікатів станеться у середині квітня, то навіть січневі можуть потрапити під другу персоналізацію.
shalenuymaxоскільки збільшує виробничі потужності підприємства з персоналізації більш як у два рази – з 10 до 21 тисячі закордонних паспортів щодоби. Наразі Поліграфкомбінат працює у діючому режимі 7 днів на тиждень цілодобово(у три зміни).
Тут дані про надруковані паспорти цього року станом на 03.03.
sansanych_10 Просто як завжди озвучують одне - роблять інше. Коли здавав 25.01 мене запевняли не переживайте встановили нове обладнання папорт отримаєте за 3 місяці 100%, а виходить що на звичайні паспорта нове обладнання не впливає. Всі тепер просто подають на терміновий і дати звичайних не пришвидшуються. В знайомих взагалі відмовились приймати на терміновий (паспорт виданий в Криму хоч прописка місцева), як їм бути? Ліпше клопотання чи скарга на гарячу лінію 1545? Дані персоналізовані і чекають дозволу ДП Україна 07.03. Маєм їхати разом в середині травня!
Припустимо 16.01 закінчиться 14.03, 17.01 - 28.03, потім 18.01-31.01 будуть друкувати 2-3 тижні. Якщо заміна сертифікатів станеться у середині квітня, то навіть січневі можуть потрапити під другу персоналізацію.
А чому на 17.01 також 2 тижні, це також дата другої персоналізації?
Дозвіл на персоналізацію паспорта надано /дата/. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД;
Добрый день,подсажите, сдавала 20.12 в Харькове паторт, не срочный. Сейчас стату отправлено в центр персонализации 02.02, успею получить до 11апреля?забронирован тур и свадьба , сейчас в шоке. Тур агент доплатил за печать, написал прошения об ускорении. Возможнл вы еще знаете способы , умоляю помогите
Добрый день,подсажите, сдавала 20.12 в Харькове паторт, не срочный. Сейчас стату отправлено в центр персонализации 02.02, успею получить до 11апреля?забронирован тур и свадьба , сейчас в шоке. Тур агент доплатил за печать, написал прошения об ускорении. Возможнл вы еще знаете способы , умоляю помогите
lavazza-28Написал мой тур агент, что оплатил за ускорение печати.
Ну это просто "развод". Вы и сами могли написать "клопотання" совершенно бесплатно. Теперь нужно молиться, чтобы ускорение сработало, т.к. по последним отзывам очень не многим ускоряют. Все способы ускорений здесь
Я стараюсь, ой агент говорит, что написала прошения (клопотання)везде, и большего она сделать не может. Да с этим паспортом все даты и свадьба вылет и церемония накроется( еще и деньги за билеты и половина стоимости тура
iren2000 sansanych_10 Если мне не изменяет память, то 17.01 это частично вторая, а частично единственная (как было с 9.01), и вторых персонализаций 17.01 не так уж и много
ЭТО НЕ РЕКЛАМА!!! ЧИТАЙТЕ, ПОМОГАЕТ!
Часто задаваемые вопросы читать обязательно (нажмите тут)
Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
Как правильно задать вопрос на форуме http://www.turpravda.ua/forums/discussion/comment/430767/#Comment_430767
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
shalenuymax коли закінчиться друк за 16.01?
Більше двох тижнів одну дату другої персоналізації ще не друкували. 16.01 друкують з 28.02.
shalenuymax Як думаєш груднева персоналізація попаде на заміну сертифікатів? Вибач мав на увазі лютий.
shalenuymax оскільки збільшує виробничі потужності підприємства з персоналізації більш як у два рази – з 10 до 21 тисячі закордонних паспортів щодоби. Наразі Поліграфкомбінат працює у діючому режимі 7 днів на тиждень цілодобово(у три зміни).
Тут дані про надруковані паспорти цього року станом на 03.03.
А чому на 17.01 також 2 тижні, це також дата другої персоналізації?
shalenuymax Ліпше клопотання чи скарга на гарячу лінію 1545?
Прискорювати треба всіма засобами.
shalenuymax Дані персоналізовані і чекають дозволу ДП Україна 07.03
Уточніть статус - такого не буває (персоналізовані - це надруковані, ДП дозволів не надає - тільки друкує).
shalenuymax А чому на 17.01 також 2 тижні, це також дата другої персоналізації?
Так. Перша і єдина починається з 18.01.
Дозвіл на персоналізацію паспорта надано /дата/. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД;
може можна на цьому етапі на терміновий?
shalenuymax може можна на цьому етапі на терміновий?
Не зовсім зрозумів, але якщо Ви маєти на увазі змінити нетерміновий на терміновий, то вже неможливо.
Написал мой тур агент, что оплатил за ускорение печати, вот так. Рыдаю целый день, что еще делать, чтобы успеть его забрать не знаю
lavazza-28 Написал мой тур агент, что оплатил за ускорение печати.
Ну это просто "развод". Вы и сами могли написать "клопотання" совершенно бесплатно. Теперь нужно молиться, чтобы ускорение сработало, т.к. по последним отзывам очень не многим ускоряют. Все способы ускорений здесь
И я думаю, что об оплате это развод. Лично Соколюку я писала еще в феврале и агент писал уже с новыми билетами.
lavazza-28 и большего она сделать не может
Если лично не обращались на Владимирскую, то стоит это сделать.
OlegMAL1779 Если мне не изменяет память, то 17.01 это частично вторая
Я тоже думаю, что больше недели 17.01 печатать не должны, а там кто его знает.
lavazza-28 И я думаю, что об оплате это развод. Лично Соколюку я писала еще в феврале и агент писал уже с новыми билетами.
Мне кажется, что из-за таких агентов теперь и "клопотання" не всегда срабатывают.