uli4ka2024 не ви одні тут живуть , добре що є форум . я і незнала що можна писати і звонити на урядову ... хотя тільки Боженька знає що нас чекає . .. завтра буду ще звонити ., білети на руках для дитини то її перша поїздка і незнати чи буде змога ще колись .. вже місця собі не знахожу ..
Подавали на Гнатюка 26.07. Iдем компанiэю, у двох вiзи а двоэ подали на паспорта. Бiлети на лiтак , частково готелi i бронь авто по Эвропi вже оплачено.
На срочний, сказали в паспортному що семидневнi можна получити за 2-3 тижнi. Порахували, що якщо нав1ть 3, то за день до вiдiзду можна забрати, раньше i не треба.
Подавали з дитиною.чоловік подавав пізніше на терміновий, але зрозуміли що його вчасно не зроблять то він по старому відкрив болгарську візу. Віза вже є а наших паспортів так і немає (
Был в ДП Документ. Паспорта выдают за 8.07. У меня (срочный) за 13.07. Сказали в пятницу в лучшем случае. На персонализации с 22.07. Жалобы комбинат принимает только через начальника ГМС и то неохотно.
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, что обозначает дані відправлено до центру персоналізації 25.07.17. На каком этапе? Сколько дней ждать. Сдавала 20.06. Тур на 23.08. Все куплено. Есть надежда или визу делать? Я в шоке...
Якщо комусь допоможе----
подала на швидкий 11,07
персоналізація 22,07
відправлено 28,07(сповіщення прийшло лиш сьогодні)
---------------
не моё,это за вчера