Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
Пожалуйста, у кого прыгнула дата персонализации отпишитесь в эту форму
Будьте внимательны! Даты нужно указывать только из статуса "Дані відправлено до центру персоналізації /дата/;, не путайте с "Дозвіл на персоналізацію..."
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
Может они сортируют внутри одной даты персонализации в алфавитном порядке по фамилии владельца паспорта. У меня фамилия начинается на букву Ф )) тогда ясно, почему меня еще не напечатали ))
1) Мене в першу чергу за активну участь на форумі)))))) Жартую.
Крім мене ще двоє писало про 23/01 (16/02).
Пані, в чоловіка якої перефотографування і ще хтось. Тобто ця дата надрукована. Комусь пощастило швидше попасти на відправку, комусь завтра видадуть в загальній черзі, ще хтось отримає вже разом з наступними датами. Лотерея.
2) Сьогодні купа дат: від 17/01 до 23/01. Можна сказати 5 за раз. Багато. Не пригадую такого. Це посилює ефект лотереї.
3) До кінця тижня закриють 06/04 на 90%, а може і всі 100%.
dmis_svetlana Я эту кнопку вставила во Владимирскую 9 15.03, когда еще было не понятно, как она будет работать и будет ли вообще, как один из вариантов. Сейчас понятно, что она в приоритете. Выводите, наверно, ее на видное место
База до сьогодні точно не працювала, точніше на неіі забили. Сьогодні забрала в ДМС Львова 2 паспорта, а третього так ще і немає. На сайті висить 2 персон - 06.04.18. В ДМС сказали, що сьогодні отримали за 16 січня (дата подачі). А ми подавали 20.01.18. Напевно, через тиждень прийде. І працівник здивувалась, чого мій так скоро прийшов. Однак, я іій не признавалась, що писала одну скаргу Соколюку рекомендованим з повідомленням про вручення щодо трьох паспортів (мій і 2 дитячих). Вони напевно іі не читала і тільки мій дали скоріше на друк, хоча можливо помиляюсь і можливо вона ніяк і не вплинула. Короткий екскурс оформення біометричних паспортів 1. Подача 30.12.2017 дитячий звичайний. 05.02 1-а персон. 04.04. - доставлено в підрозділ ДМС. Отримано з датою друку 05.02.2018. 2. Подача 20.01.2018 дорослий звичайний. 15.02 - 1-а персон., 02.04.18 персоналізовано і відправлено в підрозділ ДМС. Отримано з датою друку 15.02.2018 3. Подача 20.01.2018 дитячий звичайний. 15.02.18 -1-а персон., 06.04.18 - 2-а персон. І все.
SynkivskaПрацівники ДМС постійно дивуються, ми вже звикли) Деякі з них перебувають у вигаданому ними світі, який нічого спільного з дійсністю не має, а Ваш дитячий буде через день-два. Сьогодні вже були з такими датами без жодних прискорювань
На даний час маю хорошу новину третій паспорт персоналізовано і відправлено 17.04.2018 НАРЕШТІ!!!!УРА.
Перепрошую дуже, попереднє повідомлення обіднє, просто не відправилось вчасно. Не ображайтесь.
І ще допишу інфу про мою скаргу. В повідомленні про вручення листа написано одержано 12.03.2018, за що розписано. А зареєстровано в ДМСУ 20.03.2018. Не можу зрозуміти, де скарга була 9 днів??? І 10.04.2018 на електронну пошту, нарешті, прийшла відповідь з посиланням на законодавство про відправлення мого Звернення на поліграфкомбінат за належністю того ж числа - 20.03.2018. Відповідь мені зареєстрована 06.04.2018 і тільки 10 числа надіслана. Питання - що стільки днів можна було відписувати, якщо воно в них все по шаблону. А поліграф впевнена відповідей не надає. Хоча в мене було не звернення, а скарга і ДМС повинно було ііі розглянути, а не поліграф.
ЭТО НЕ РЕКЛАМА!!! ЧИТАЙТЕ, ПОМОГАЕТ!
На ДП «Поліграфкомбінат «Україна» розпочато планову заміну сертифікатів
Часто задаваемые вопросы читать обязательно (нажмите тут)
Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
Пожалуйста, у кого прыгнула дата персонализации отпишитесь в эту форму
Будьте внимательны! Даты нужно указывать только из статуса "Дані відправлено до центру персоналізації /дата/;, не путайте с "Дозвіл на персоналізацію..."
https://goo.gl/Q7sUPv
Как правильно задать вопрос на форуме http://www.turpravda.ua/forums/discussion/comment/430767/#Comment_430767
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
Anna24g Вообще не понимаю логики, 23.01 и с первой персонализацией 16.02 уже напечатали, а за 20.01 нет.
Не ищите здесь логики. Печатают на двух станках. Из-за этого случается такое. Завтра и Ваш должен быть.
https://zp-faq.pp.ua/qa/29-obrazec-zayavleniya/
Ось зразок клопотання. правда там є технічні помилки.
Точніше юридичні)
dmis_svetlana,
https://zp-faq.pp.ua/qa/9-email-bespolezno/
є і це)
1) Мене в першу чергу за активну участь на форумі)))))) Жартую.
Крім мене ще двоє писало про 23/01 (16/02).
Пані, в чоловіка якої перефотографування і ще хтось. Тобто ця дата надрукована. Комусь пощастило швидше попасти на відправку, комусь завтра видадуть в загальній черзі, ще хтось отримає вже разом з наступними датами. Лотерея.
2) Сьогодні купа дат: від 17/01 до 23/01. Можна сказати 5 за раз. Багато. Не пригадую такого. Це посилює ефект лотереї.
3) До кінця тижня закриють 06/04 на 90%, а може і всі 100%.
feminka Спасибо, поняла. У нас эта кнопка называется "Горячая линия ДМСУ" и находится в подразделе "Владимирская ,9"
Кто как считает, может вывести ее на первую страницу ссылки "как ускорить" и назвать например "Клопотання на сайте ДМС" или "Электронне клопотання"?
OlegMAL1779
Спасибо за поздравления)) осталось дождаться получения и дело в шляпе))
и отдельное БОЛЬШОЕ спасибо всем формучанам, и всем кто помогал и обьяснял)) желаю всем по быстрей получить свои паспорта))
На даний час маю хорошу новину третій паспорт персоналізовано і відправлено 17.04.2018 НАРЕШТІ!!!!УРА.
Вітаю всіх форумчан з аналогічною новиною!
Дякую всім за інформацію та підтримку!
Успіху і фарту!
SynkivskaПрацівники ДМС постійно дивуються, ми вже звикли) Деякі з них перебувають у вигаданому ними світі, який нічого спільного з дійсністю не має, а Ваш дитячий буде через день-два. Сьогодні вже були з такими датами без жодних прискорювань
Що і треба було довести. Вітаю
Перепрошую дуже, попереднє повідомлення обіднє, просто не відправилось вчасно. Не ображайтесь.
І ще допишу інфу про мою скаргу. В повідомленні про вручення листа написано одержано 12.03.2018, за що розписано. А зареєстровано в ДМСУ 20.03.2018. Не можу зрозуміти, де скарга була 9 днів??? І 10.04.2018 на електронну пошту, нарешті, прийшла відповідь з посиланням на законодавство про відправлення мого Звернення на поліграфкомбінат за належністю того ж числа - 20.03.2018. Відповідь мені зареєстрована 06.04.2018 і тільки 10 числа надіслана. Питання - що стільки днів можна було відписувати, якщо воно в них все по шаблону. А поліграф впевнена відповідей не надає. Хоча в мене було не звернення, а скарга і ДМС повинно було ііі розглянути, а не поліграф.
Вот так то