Пост шлеться деякий час з моменту натискання на кнопку "Опубликовать", бо цей форум досить тупий і постійно тормозить. Натиснули на "Опубликовать" один раз і чекайте оновлення сторінки, бо Ви напевно натискаєте декілька разів, а тут немає валідації на натискання кнопки і тому постійно виходять дублі :)
yanchik_l а когда Вы подавались, через сколько дали разрешение?
Подала документы 15.08, вечером на сайте ДМС был уже статус : Документи прийнято /15.08/Здійснюється перевірка даних; а 23.08 - Дозвіл на персоналізацію паспорта надано.
БЛАНК Звернення для Владимирской 9 (спасибо sashko.kondratenko). Заполняйте дома и приходите с распечатанным - это будет чуть быстрее и удобнее. Но это необязательно, можно и от руки.
Собираем статистику по паспортам, оставляйте записи, если знаете за какое число выдают в вашем отделении ДМС или получили паспорт без ускорения
Сегодня в Николаеве в паспортном столе сказали, что полиграф уже начал печатать срочные за 03.08 и что к субботе скорее всего можно будет получить... Верится с большим трудом, но надежда не умирает.))
shaitanya по Полтаве там где электронная очередь тоже талоны на месяц-полтора вперед. Лучше не становится, правду говорили что и к весне не наладится с такими очередями.
Як я вже писала вчора статус змінився на "дані персоналізовано", сьогодні телефонували в дмс на Петропавлівській, Київ, сказали що паспорт можна буде забрати лише 01.09. А нам вони треба максимум на четвер, шоб підтвердити бронювання готелю. Чи можна на це якось вплинути?
Моя порада, спробуйте дізнатися хоча б серію та номер паспорта, а вони вже є, для бронювання цього має бути достатньо...
Справа в тому, що мені скали сьогодні, що мої паспорти(мій, жінки і дитини) в черзі на друк. Могли не надрукуватись, бо нетермінові, а у термінових приорітет.
Сьогодні писав Скаргу і сьогодні її зареєстрували. Але, на зареєстрованій копії зі штрих-кодом у кутку олівцем написано: "внесено 28.08"
Я не знаю, що то таке, але є підозра, що це внесли мої дані на прискорений друк. Бо 28.08 я ніяких "телодвижений" не створював відносно паспортів. А перша заява зареєстрована 22.08.
Моя здогадка - першу заяву прийняли 22, але розглянули 23 і не відправили дані на Поліграф, а наступний робочий день в них був саме 28, тоді і внесли до списку
Сколько можно ждать, если подача была 08.08, отправили на персонализацию 16.08? Заплатила за срочный, ну а получается как то так :(((( Киев Оболонский р-н.?
BeastMaster Репутация: +5 Cообщений: 12
2 минуты назад
28.08 надрукували персоналізацію за 07.08.
-================================
ну один день персоналізації друкують не один день, тому прям точно не скажеш.
yanchik_l
Пост шлеться деякий час з моменту натискання на кнопку "Опубликовать", бо цей форум досить тупий і постійно тормозить. Натиснули на "Опубликовать" один раз і чекайте оновлення сторінки, бо Ви напевно натискаєте декілька разів, а тут немає валідації на натискання кнопки і тому постійно виходять дублі :)
Я вже видалив свій пост, я неправильно прочитав, людина питала про не терміновий, а я дав інофрмацію по терміновому :)
yanchik_l а когда Вы подавались, через сколько дали разрешение?
Подала документы 15.08, вечером на сайте ДМС был уже статус : Документи прийнято /15.08/Здійснюється перевірка даних; а 23.08 - Дозвіл на персоналізацію паспорта надано.
pyzy4ka999 спасибо за информацию!
---------------------------
Часто задаваемые вопросы.
Образец жалобы для Владимирской 9 (спасибо группе СТОП свавіллю в паспортних столах), кто не в Киеве, посылайте почтой
БЛАНК Звернення для Владимирской 9 (спасибо sashko.kondratenko). Заполняйте дома и приходите с распечатанным - это будет чуть быстрее и удобнее. Но это необязательно, можно и от руки.
Собираем статистику по паспортам, оставляйте записи, если знаете за какое число выдают в вашем отделении ДМС или получили паспорт без ускорения
Статистика: несрочные добавить | посмотреть, срочные добавить | посмотреть
-------------------------------------
СТОП свавіллю в паспортних столах организовали открытую тематическую Фейсбук-группу "Паспорт-2017"
Её просматривают (по идее) сотрудники ДМС, если там описать свою историю, может кто что-то подскажет или поможет чем.
---------------------------------------------------------
Что делать если паспорт нужен срочно (читать если нет времени читать весь форум)
29 серпня на повну потужність запрацював найбільший в Україні центр із оформлення біометричних закордонних паспортів та ID-карток
dmsu.gov.ua/news/dms/29-serpnya-na-povnu-potuzhnist-zapraczyuvav-najbilshij-v-ukrajni-czentr-iz-oformlennya-biometrichnix-zakordonnix-pasportiv-ta-id-kartok.html
Очереди на получение вырастут еще :)))
shaitanya
в Харькове, ЦНАП выдавали за 29.06 не срочные и за 06.07 срочные
==============================
что-то разница совсем маленькая между срочными и не срочными
Добрый вечер.
Скажите, пожалуйста, может кто знает...сколько еще примерно дней ждать, если паспорт уже персонализировали и отправили в миграционную службу? Киев.
Спасибо )
dubynetska08
Моя порада, спробуйте дізнатися хоча б серію та номер паспорта, а вони вже є, для бронювання цього має бути достатньо...
electrobiker
Моя здогадка - першу заяву прийняли 22, але розглянули 23 і не відправили дані на Поліграф, а наступний робочий день в них був саме 28, тоді і внесли до списку