diashka666. таже история что у вас ,1400 срочный ускоренный, подавала 11-го обещали 21-го, на песонализации с 22-го, Киевская обл, в ЦНАП вчера выдавали за 6/07
Подавала на обычный загран 15.06, 14.07 отправили в отдел персонализации и до сих пор без изменений....есть кто получает уже за 15.06.? стоит ли надеяться что к 01.08 получу?
Avramenko_lesya прийшла до них 21 як і казали по паспорт-а вони такі--ой.а ми не знаєм коли буде,ну а шо ми поробим,то не від нас залежить,приходіть на наступну п"ятницюможе щось буде,хз
але від них залежало попередити що буде така фігня(
Ну вот! все менше и меньше шансов полететь "лоукостом в Варшаву" и "посетить Венскую оперу"))))))))...Главное, что наши небожители улетели без проблем на каникулы!!!
diashka666, меня уверяли ,что возможно даже раньше 21- го получу, поэтому я довольная оплатила тур полностью..., вылетать должны были 28-го ранним утром, а теперь даже не знаю на какое число переносить, на деньги уже попала(((
Avramenko_lesya я також оплатила.але мій рейс потребує підтвердження реєстрації онлайн ,і не пізніше ніж за 2 доби до вильоту.а для цього потрібен паспорт.
гроші за літак ніхто не вертає,заміна числа коштує більше 100 євро
diashka666, Ви можете дізнатись Серію та Номер паспорта, вписати дані для того щоб підтвердити реєстрацію, але ризик що не отримаєте паспорт до вильоту
Івано-Франківська обл
Подала на швидкий 11,07 за 1300грн
22,07 персоналізація
вчора написали що 25,07 буде відправлено до відповідного ДМС
сьогодні пишуть прастітє-ізвінітє попередня інформація виявилась не коректною
сьогодні надійсшли паспорти які подавали до 07,07,2017
от шо за хрєнь?
коли мені чекати паспорт хто знає?
білетів шкода.а ще вагітна.лишилось не так багато часу щоб мене пропустили на літак
і так розпинались що все встигнете,21 паспорт буде у васлиш платіть ще в раз більше...козли
diashka666
Ну по моей логике: 25,07 выдают за 07,07, следовательно 26,07 за 10,07 так как 08,07 и 09,07 приема не было. По крайней мере мне так сдается.
Avramenko_lesya прийшла до них 21 як і казали по паспорт-а вони такі--ой.а ми не знаєм коли буде,ну а шо ми поробим,то не від нас залежить,приходіть на наступну п"ятницюможе щось буде,хз
але від них залежало попередити що буде така фігня(
Avramenko_lesya я також оплатила.але мій рейс потребує підтвердження реєстрації онлайн ,і не пізніше ніж за 2 доби до вильоту.а для цього потрібен паспорт.
гроші за літак ніхто не вертає,заміна числа коштує більше 100 євро
прекрасна країна)
Andrii_Ambroz а дату видачі і термін придатності паспорта також можуть сказати,може знаєте?
це у паспортному дають інфу?
In1234
2 минуты назад
Кому интересно сегодня узнавала паспорта за 16.06 и 17.06 уже напечатаны в пятницу субботу будут выдавать
Не говорят почему аж в пятницу и субботу? Сегодня только вторник и уже напечатаны