Add a review
Back
Hotel review
Travel story
Attraction review
Question to tourists
Forum thread
  • Home
  • Hotels
  • Attractions
  • Questions-answers
Log in
It's not the writers who write the reviews, it's the tourists. Try it, it's inspiring!
Add a review now
Hotel review
Travel story
Travel agency review
Attraction review
Question to tourists
Forum thread
• Remind me by e-mail ×
We will send you one letter
on the day you return from vacation
Specify E-mail
Please enter a return date
Усі форуми → Общий
Новая тема

Нападение России на Украину

3 years назад 26 February 2022
Общий 9055 82494
57
«1…333435…302»
  • lulusha
    lulusha Репутация: +5072.5 Cообщений: 3771
    3 years назад

Бородянка після приходу руського міру.

• lulusha
    3 years назад

З гостинцями та сльозами на очах: як зустрічають ЗСУ на звільнених територіях

• lulusha
    3 years назад

Раптом 5 година ранку і почалося все! Жителі Сумської області про життя під обстрілами

• lulusha
    3 years назад

Медіа СЛУХ запускає відеопроєкт «Моя війна». Перший герой — Євген Володченко, учасник Курган & Agregat та сольний артист. 

• lulusha
    3 years назад

Чергова серія діалогів орків з дружинами. Там є ймовірна дата закінчення війни) з слів шамана)

Серед російських окупантів зростає невдоволення вищим командуванням РФ і назрівають бунти

• lulusha
    3 years назад

Дмитро Комаров показав перші ексклюзивні кадри зі звільненої Бучі у Київській області.

• lulusha
    3 years назад

“Розбираємо те, що залишилося…”. Ясногородка сьогодні

• lulusha
    3 years назад
  • hanno4ka
    hanno4ka Репутация: +1702 Cообщений: 5241
    3 years назад
    Ірпінь ,Буча ,Гостомель до асвабадителей  и після 
  • hanno4ka
    редаговано: April 2022
    3 years назад
    Українскі аграрії 
  • Polina_Sumy
    Polina_Sumy Репутация: +8556.5 Cообщений: 4463
    3 years назад

Суми на зв’язку. Користуючись сонячним днем, трохи випала з інформаційного простору. Ми з традиційними нічними тривогами, але без бабахів. Кадри зі звільнених міст Київщини я навіть з заспокійливим не можу дивитись. Буча з тілами цивільних вздовж дороги - це щось за межею добра і зла. 

В копілочку злочинів. Головне управління розвідки Міністерства оборони повідомляє, що в місті Наровля (Білорусь) окупанти облаштували спеціалізований базар, де продають награбоване в Україні майно. 

В місті Мозир (Білорусь) скупчуються російські військові КАМАЗи з яких солдати вивантажують пакунки з речами, здобутими шляхом мародерства. Награбоване відправляється до росії службою експрес-доставки СДЕК.

Ще один канал вивозу мародерського «товару» - через Сумщину (місто Буринь) в напрямку державного кордону з росією.

• Polina_Sumy
    3 years назад

В громадських місцях Сум розмістили лаконічні та мотивуючи тези. 

• lulusha
    3 years назад

До теми "хороших россиян", "народ не причем"

Чем всё это закончится? | Россия и Украина | Опрос россиян на улице

• lulusha
    3 years назад
    Polina_Sumy  хтось запронував перейменувати оркостан в мародеросийская федерация. Здається, вкрасти - це їх національна ідея. Ну і здається білоруси в долі, не гидують купувати пограбоване на ринку.
  • lulusha
    3 years назад

Alex Zakletsky

Це фото зроблено на найбільшому українському продуктовому терміналі, що знаходиться в Броварах. Це сучасний логістичний центр з холодильниками, які можуть витримувати встановлену температуру від - 24 С до +12 С і можуть зберігати глибоко заморожені продукти (зустріч, риба, креветки, моллюски тощо), овочі та фрукти. Цей блок холодильників заповнено на 100% (це більше 50 000 тонн продукції), блок поряд - лише на 15%.

Ракетний удар був саме по блоку, який був заповнений на 100%! Це не стратегічний об'єкт (без ікри, крабових кігтів, кігтів та мідій), і не об'єкт військової інфраструктури - центр постачання київських супермаркетів, а не армійських баз. Єдина причина ракетного удару - спровокувати екологічну катастрофу, провокуючи отруєння ґрунту і води продуктами занепаду 50 000 тонн розбитих ракетним ударом і вогнепальною харчовою. Це не війна, це еко тероризм! На обгрунтування моєї думки, маю додати ще один факт: через два дні після першого ракетного удару росіян знову ударили некерованими касетними ракетами БМ-30 Смерч, щоб просто вбити пожежників та рятувальників та стримати їх роботу.

Більше інформації та відео про цього та ще одного свідка російських злочинів дивіться на нашій сторінці у facebook НАРОДВІЙСЬКО

• hanno4ka
    3 years назад
     Фронтові друзі
  • hanno4ka
    3 years назад
    Доброго вечора ! Ми з України!
  • hanno4ka
    3 years назад
    Все буде Україна!М.И.В.У.   
  • Polina_Sumy
    3 years назад

Сумщина вітає. У нас з’явилась поки не офіційна надія, що росіяни завершили вивід залишків своєї техніки та особового складу з Київського та Чернігівського напрямків через нашу область. У фіналі орки підірвали міст через Сейм, який тримали для відходу, між Буринню та Путивлем. Але для оптимістичних висновків почекаємо підтвердження від офіційних джерел.

Шок від кадрів звільнених міст Київщини і досі не проходить. Біль не відпускає. Але розумію, що це ще не вся правда, яку нам треба буде пережити. 

• hanno4ka
    3 years назад
    Сподіваюсь подарунки дійдуть в кожну кляту  родину!
  • nataha33
    nataha33 Репутация: +395.5 Cообщений: 23
    3 years назад
    Polina_Sumy, ми теж сподіваємося, що після Київщини наступними будуть звільнені Чернігівщина і Сумщина. Маю особисту впевненість, що вже трошки залишилось чекати! А далі вже і Херсон буде. Найскладніше буде Маріку, ну і всьому сходу. (( Але ми сильні, дуже сильні! І все подолаємо! В нас просто немає інших варіантів. А тих нелюдів не омине кара. В житті все зло повертається до свого господаря рано чи пізно.
  • deppo
    deppo Репутация: +5300 Cообщений: 391
    3 years назад
    Кадри звільнeних Бучі та Ірпeня нe виходять з голови, нe могла спати вночі: жах! Я бувала там по роботі багато разів і раділа, що вони такі чистeнькі, такі охайні, є нові сучасні квартали... І цe щe нe всe, що нам показали! Ким жe трeба бути, щоб робити такe в прогрeсивному ХХІ сторіччі?
  • nataha33
    3 years назад
    deppo, Для того, щоб таке творити, потрібно бути росіянином (вони ж так себе називають?) і в цьому вже впевнився весь цивілізований світ. Хто б міг подумати, що ті руські, з якими поряд ми нещодавно відпочивали на турецьких і єгипетських курортах виявляться такими дикими тваринами?! А нас ще дратувало, що вони бухають і матеряться без перерви... Як виявилося, це були їх позитивні риси...
  • lulusha
    3 years назад

РЕПОРТАЖ З БУЧІ. ПІДВАЛИ ДЛЯ КАТУВАНЬ, РОЗСТРІЛЯНІ ЦІИВІЛЬНІ, РОЗМАРОДЕРИНІ КВАРТИРИ

• lulusha
    3 years назад

Страусина ферма: життя під постійними обстрілами та евакуація вцілілих тварин

• hanno4ka
    3 years назад
    Це нащадки катів та вишколених садистів НКВС ,яки вчиняли злочини  в Україні!!                                                                      Дяккуємо Anonymous!!!!https://www.turpravda.com/newimg/3/800x600/00/02/68/86/2688674.jpg
  • lulusha
    3 years назад

30 днів окупації: терор мирного населення, зруйновані будинки та перша гуманітарна допомога

• lulusha
    3 years назад

Поименный список российских солдат: установлены исполнители геноцида в Буче

• olyajan
    olyajan Репутация: +4799.5 Cообщений: 327
    3 years назад

Херсонські хроніки. Трохи відчай. Відчуття, що нас покинули. Але я не хочу в це вірити... Цілу ніч щось вибухалр аж до ранку. Потім з,явились літаки, багато. Летіли на дуже низькій висоті, в напрямку здогадуєтесь якому. Не хочу навіть припускати, від однієї думки нудить. Я рідко виходжу на звязок, бо орки глушать сигнал, але при нагоді, писатиму. Чим далі, тим більше  я не можу їх виносити, на фізичному рівні виникає блок. До моєї мами постукали у хвіртку і так культурно попросили набрати води. І мама запитала- хлопці, ну от що ви тут робите? І вони відповіли- да, мы тут на задании, вы нас не бойтесь, главное сидите в подвале и не высовывайтесь. Мама ответила, так что ж это за задание, что я у себя дома должна сидеть в подвале? Мама пережила войну прошлого столетия и говорит, что даже подумать не моглв, что в 21 веке ее родные придут ее убивать...Це за гранню світосприйняття нормальної людини...

• nataha33
    3 years назад
    Olyajan, Вас не покинули, я це знаю стовідсотково! Навіть думки такої не допускайте! Кожен день, кожна хвилина наближає Ваше місто до повернення в Україну. Наші військові роблять для цього все можливе і неможливе! Протримайтесь ще трошки. Сподіваюсь, що залишилось менше, ніж Ви вже витримали... 
«1…333435…302»
Надіслати повідомлення
Початок • Общий

Увійти

• Войти
Новая тема
  • Категорії
  • Свіжі дискусії
  • Активність
  • Настройка уведомлений

Категорії

• Усі розділи 43.5K
  • Форумы для туристов 42.9K
  • Горящие Туры 10
  • Страны, курорты, отели 2.8K
  • Экскурсионные туры 1.8K
  • Самостоятельный туризм 25
  • Лоукостеры и другие авиакомпании 26
  • Автобусные перевозчики 10
  • Турфирмы 553
  • Поиск попутчика 22.8K
  • Визы и загранпаспорта 864
  • Предложения турфирм 9.1K
  • Аренда жилья для отдыха 4K
  • Общий 375
  • Форумы по интересам 35
  • Горные лыжи 35
  • Для турфирм 409
  • Для профессионалов турбизнеса 409
  • О наших проектах 242
  • Отзывы и предложения 241
© 2006–2026 TurPravda.com — Help • Advertising • Hotel owners • Export information • Privacy Policy • Terms of use

TurPravda - reviews of tourists about hotels | Rating of hotels and resorts according to tourist reviews

Hundreds of hotel reviews of all popular resorts are presented to your attention.You will learn the whole truth about hotels "first hand".The opinions of real tourists about hotels and resorts will help you make a decision about choosing a hotel.Read reviews of tourists - use the experience of other travelers!