В Киеве, на Бажана. Посоветую только через начальство либо дмс, либо дп выходить на комбинат. С копиями билетов. Без них не будут суетиться. Ну или найти знакомых на комбинате. Это по срокам быстрее, но сложнее. Остальное всё до одного места. У меня вылет 2.08. Так что оббегал всё, что мог.
Більш цікавим буде те, що люди в незвичний, поки що для України, спосіб самоорганізовуються в таку собі окрему "електронну чергу" за допомогою Facebook створивши для цього сторінку: Черга за паспортом м.Нововолинськ
Народ, хто знає, підскажіть, будь ласка. У мене біометричний та звичайний закордонний паспорт в якому вписано дитину... Дитячий біометричний подали 20. 06... 25.07 на персонізації..Їхати в Болгарію треба 07.08... думаю відкривати візу... Питання: візу треба тільки на дитину? Чи на мене теж? Як довго робиться віза?
Я старый загранпаспорт здала , там и ребенка фото вклеено было.Визу только мне в Болгарию давали, за ребенка не платила ( бесплатно) ее визу вклеивали.
Можливо хтось може підказати. Чи варто чекати доки статус зміниться на "Документ доставлено до територіального органу..."? Чи йти забирати вже? Зараз статус "Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 21.07.2017". Статус не змінюється вже тиждень. А проблема в тому, що забирати потрібно з двома маленькими дітьми, не хочеться вистояти в черзі, а паспорта немає. Хто вже забрав, який у вас був статус на той момент? Дякую.
Серж .Вы должны еще предоставить две фотографии ребенка в турфирму или где вы будете визу открывать.Ребенку тоже сделают бесплатную визу и вклеят в Ваш старый паспорт.
nastya.moiseyeva891, идите забирайте у меня был персонализован 20.07 статус на доставлено так и не изменился паспорт забрала 28.07 они просто выкинули меня из базы
СТОП свавіллю в паспортних столах
26 липня о 23:13 ·
Цікава ситуація навколо оформлення закордонних паспотів у Нововолинську Волинської області.
Більш детально у статті: https://radar.in.ua/hochesh-zakordonnyj-pasport-cherguj-un…/
Більш цікавим буде те, що люди в незвичний, поки що для України, спосіб самоорганізовуються в таку собі окрему "електронну чергу" за допомогою Facebook створивши для цього сторінку:
Черга за паспортом м.Нововолинськ
...Показати більше...
Показать перевод
Народ, хто знає, підскажіть, будь ласка. У мене біометричний та звичайний закордонний паспорт в якому вписано дитину... Дитячий біометричний подали 20. 06... 25.07 на персонізації..Їхати в Болгарію треба 07.08... думаю відкривати візу... Питання: візу треба тільки на дитину? Чи на мене теж? Як довго робиться віза?
ви не надієтесь получити паспорт? в мене 26,07 на персоналізаці ! 10,08 поїздка , незнаю що робити
Подавав 21.06
25.07 дані відправлені до центру персоналізації.
11.08 треба їхати. Є шанс отримати паспорт чи візу робити?
Хтось писав в "Документ " заяву з копіями білетів для пришвидшення?
20.06 подача доков
06.07 дозвiл
25.07 персонизация
И тишина......
11.08 вылет